Matlı Atatürk Stadyumu'nda şampiyonluk heyecanı doyasıya yaşandı. Bursaspor, 45 bin taraftarın önünde şampiyonluk kupasını kaldırdı.
2. lige yükselen Bursaspor’a şampiyonluk kupasını TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu verdi. Hacıosmanoğlu'nun yanında Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik de vardı.
PROTOKOL TAM TAKIM
Bursaspor’un şampiyonluk kupasına tanıklık edenler arasında protokolden bir çok isim vardı. Milletvekilleri başta olmak üzere, eski bakanlardan Faruk Çelik ve Mustafa Varank, Vali Erol Ayyıldız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ilçe başkanları, STK’ların temsilcileri, takımlarını sonsuza kadar destekleyen Bursaspor taraflarlarıyla beraber tarihi ana tanıklık eden isimlerden oldu.
Statın ortasına kurulan platforma şampiyon takımın oyuncuları tek tek davet edildi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da şampiyon oyuncuları tek tek tebrik etti.
Bursaspor’u şampiyonluğa taşıyan Enes Çelik de bu arada tebrikleri kabul etti.
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Şampiyonluk kupasını Takım Kaptanına teslim etti. Takım Kaptanı da arkadaşlarının yanına gitti ve kupayı hep birlikte kaldırdılar. Bu sırada konfetiler patlatıldı.
Bursaspor Başkanı Enes Çelik de oyunculardan sonra eline aldığı kupayı havaya kaldırdı. Stadı dolduran binlerce taraftar kupanın verilmesinin ardından sahaya indi.
Sahanın içi adeta karnaval yerine döndü. Taraftarlar ve oyuncular oyun havaları eşliğinde çiftetelli oynadı.